Kjøpsvilkår og Personvernerklæring

Ved å handle på Elmobile.no godtar du personvernerklæringen og følgende kjøpsvilkår:

1. AVTALEN

Avtalen består av disse salgsbetingelsene, opplysninger gitt i bestillingsløsningen og eventuelt særskilt avtalte vilkår. Ved eventuell motstrid mellom opplysningene, går det som særskilt er avtalt mellom partene foran, så lenge det ikke strider mot ufravikelig lovgivning.

2. PARTENE

Selger er:
Elmobile AS
Org.nr: 926 817 183

Kjøper er:
Den forbrukeren som foretar bestillingen, og betegnes i det følgende som kjøper/kjøperen.

3. PRIS

Den oppgitte prisen for varen, etter at eventuell frakt-kostnad og rabatt er trukket fra, er den totale prisen kjøper skal betale. Denne prisen inkluderer alle avgifter og tilleggskostnader. Ytterligere kostnader som selger før kjøpet ikke har informert om, skal kjøper ikke bære.

4. AVTALEINNGÅELSE

Avtalen er bindende for begge parter når kjøperen har sendt sin bestilling til selgeren. Avtalen er likevel ikke bindende hvis det har forekommet skrive- eller tastefeil i tilbudet fra selgeren i bestillingsløsningen i nettbutikken eller i kjøperens bestilling, og den annen part innså eller burde ha innsett at det forelå en slik feil.

5. BETALINGEN

Selgeren kan kreve betaling for varen fra når kjøper gjennomfører handelen. Hos Elmobile AS kan du betale med en rekke betlingsløsninger, som blant annet inkluderer faktura, direkte bankorvøring og delbetaling etter avtale. 

6. BESTILLING OG LEVERING

Når ordren din er godkjent av oss, får du en bekreftelse på e-post.

Sporing av pakker:
Først pakker og sender vi ordren til deg. Du får da en bekreftelsesmail med et kollinummer. Med dette nummeret kan du spore din pakke hos Posten. Levering er skjedd når kjøperen, eller hans representant, har overtatt varen(e).

7. RISIKOEN FOR VAREN

Risikoen for varen går over på kjøper når han, eller hans representant, har fått varene levert.

8. RETUR OG ANGRERETT

ELMOBILE GIR 14 DAGER FULL RETURRETT ETTER ANGRERETTLOVEN. DET BETYR AT DU KAN RETURNERE VAREN TIL OSS OG FÅ PENGENE TILBAKE, INNENFOR 14 DAGER (SE YTTERLIGERE VILKÅR LENGER NED).

Returkostnaden bæres av forbruker. Du velger selv hvordan du vil sende pakken. 

VIKTIG: 

 1. Kontakt post@elmobile for videre retur. 

VILKÅR FOR RETUR

 • Alt av originalemballasje må returneres med produktet
 • Varen må fremstå i samme tilstand som du mottok den (fremstå som ny og ubrukt)

Dersom varen har blitt brukt på en slik måte at den ikke fremstår som ny, vil vi vurdere varen og holde igjen verditapet fra beløpet som tilbakebetales.

BYTTE AV VARE

Elmobile utfører ikke bytte ved retur.

Ønsker du å bytte, legger du inn en ny bestilling i nettbutikken send en mail til post@elmobile.no

OM TILBAKEBETALING

Tilbakebetaling vil skje når vi har mottatt og behandlet din retur. Har du benyttet kort-betaling går det normalt 2-5 virkedager før pengene er tilbake på din konto.

UAVHENTEDE PAKKER

Om du ikke henter ut pakken på postkontoret og pakken blir sendt i retur til oss, vil du da ikke ha oppfylt kravene som stilles til deg i henhold til Angrerettloven §11 og §13, og mister således retten til å gå fra avtalen. Du vil bli belastet med returkostnader og et gebyr pålydende 500,-. Dette for å dekke våre kostnader i forbindelse med den uavhentede pakken.

9. Reklamasjon

Ved en reklamasjon kan du som forbruker få varen enten reparert, byttet, pengene tilbake eller avslag i prisen, avhengig av den konkrete situasjonen. Dette betinger selvfølgelig at reklamasjonen er berettiget. Ved godkjent reklamasjon vil Elmobile AS dekke eventuelle returutgifter.

Ved spørsmål ang reklamasjon: Ta kontakt med oss på post@elmobile.no

 

10. Personopplysninger

Behandlingsansvarlig for innsamlede personopplysninger er selger. Ved å handle av Elmobile AS godtar kjøperen den til enhver tid gjeldende personvernerklæring fra Elmobile AS. 

11. KONTAKT ELMOBILE AS

Dersom du har spørsmål eller ønsket å få klarhet i en ordre, ikke nøl med å kontakte oss. 

Elmobile: 
Organisasjonsnummer: 926 817 183
Bankbrygga 6
1606 Fredrikstad
+47 94137298
post@elmobile.no

12. KONFLIKTLØSNING

Dersom kjøper har en klage, skal dette rettes til selger (post@elmobile.no) innen rimelig tid. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling. Forbrukerrådet er tilgjengelig på www.forbrukerradet.no.

Personvernerklæring | Elmobile AS | Elmobile.no

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til en enkeltperson. Elmobile.no drives av Elmobile AS. Elmobile behandler personopplysninger i forbindelse med salg av varer og til markedsføring og kommunikasjon med kunder og potensielle kunder.

Elmobile er opptatt av å ivareta lovgivningen om personvern slik at personopplysningenes integritet, tilgjengelighet og konfidensialitet ivaretas.

Denne personvernerklæringen gir opplysninger om hvilke personopplysninger Elmobile samler inn, hvordan Elmobile samler de inn og hvilke rettigheter du har når personopplysninger om deg er registrert. 

Ansvarlig for behandling av personopplysningene

Hvilke personopplysninger behandler Elmobile?

Dine personopplysninger blir samlet inn og hovedsakelig brukt for å sende deg produkter du har bestilt. Vi samler inn følgende personopplysninger:

1. Kommunikasjon

 • Gjennomfører du et kjøp eller registrerer en konto på elmobile.no behandler Elmobile potensielt følgende opplysninger: Navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, arbeidssted, fødselsdato. I tillegg behandler vi opplysninger tilknyttet deg og dine aktiviteter på elmobile.no, eksempelvis kjøp du foretar deg eller anmeldelser av produkter. Vi lagrer ingen kortopplysninger. Transaksjonen skjer eksternt. Behandlingen av disse personopplysningene skjer på grunnlag av bokføringsloven og samtykke. 

  • Svarer vi deg på henvendelser via kundeservice når du kontakter oss for råd, oppfølging, spørsmål, reklamasjoner bytte ol, lagrer vi personopplysninger om deg. Dette kan gjelde navn, adresse, telefonnummer, epostadresse, fødselsdato og eventuelle personopplysninger som vi måtte trenger for å svare på dine spørsmål. Behandlingen av disse personopplysningene skjer på grunnlag av en interesseavveining. Vi lagrer kun de opplysningene vi trenger for å hjelpe deg videre. 
  • Elmobile bruker WooCommerce som nettbutikkleverandør og har en databehandleravtale med WordPress. 

Dine rettigheter

1. Rett til innsyn

Dersom vi behandler personopplysninger om deg, har du krav på å få vite hvordan vi behandler opplysningene og informasjon om behandlingene. Det er informasjon vi gir i denne personvernerklæringen. Du har krav på å få vite hvilke opplysninger om deg som er registrert og hvor personopplysningene kommer fra.

For å få tilgang til dine personopplysninger, ta kontakt med oss: post@elmobile.no

2. Endring, retting og sletting av personopplysninger

Dine personopplysninger blir oppbevart i hovedsak av to grunner.

 • Bokføringsloven forplikter oss til å ha regnskapsdokumentasjon i normalt 5 år
 • Sikre dine rettigheter for garanti og reklamasjon på produkter kjøpt på elmobile.no

Du kan når som helst ta kontakt ta kontakt med elmobile.no for å endre dine personopplysninger dersom de er feil. Personopplysninger som ikke lenger tjener et relevant formål, slettes.

3. Dine rettigheter ved behandling av personopplysninger

Vi i Elmobile.no respekterer ditt personvern og dine personopplysninger vil bli håndtert på en sikker måte.

 • Du kan til enhver tid be om hvilke personopplysninger vi behandler om deg. I tillegg kan du få innsyn i disse opplysningene.
 • Du kan kreve retting eller sletting av dine personopplysninger hos oss. Likevel kan vi ikke slette dine personopplysninger som vi er forpliktet til å oppbevare grunnet reklamasjonsrettigheter og bokføringsloven.

Du kan når som helst ta kontakt med oss på post@elmobile.no

Du kan lese mer om innholdet i dine rettigheter på datatilsynets nettside: https://www.datatilsynet.no/

4. Sikring av personopplysninger

Elmobile.no har gode rutiner for å sikre dine personopplysninger slik at du skal være trygg på at disse opplysningene overføres til våre servicepartnere på en sikker måte. 

5. Lagringstid

Vi lagrer dine personopplysninger hos oss så lenge det er nødvendig for det formålet personopplysningene ble samlet inn for. Som nevnt kan vi ikke slette dine personopplysninger som vi er forpliktet til å oppbevare grunnet reklamasjonsrettigheter og bokføringsloven (5 år)

6. Klage

Dersom du mener vi har brutt retningslinjene kan du gjerne ta kontakt med oss på post@elmobile.no. Eventuelt kan du klage til Datatilsynet. Kontaktinformasjon finnes på www.datatilsynet.no